Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/vhosts/glaspracht.nl/httpdocs/_inc/htmlpurifier/HTMLPurifier.autoload.php on line 17
Referenties :: Dagbesteding Glaspracht+ activeert mensen en combineert het ambacht glas-in-lood-maken met hergebruik

Referenties

Kim

Enthousiast, warm en inspirerend. Zo heb ik Maud Janssen van Atelier Glaspracht uit Sittard leren kennen. Voor mijn woonkamer zocht ik een uniek handgemaakt glas-in-lood scherm dat inkijk van buiten moest afschermen. Het glas-in-loodraam moest een absolute eyecatcher worden van mijn huiskamer. En dat is meer dan gelukt! Dankzij Maud. Ze denkt met je mee, buiten alle hokjes om en dat vind ik erg prettig. Ik wilde namelijk ronde, door natuur geinspireerde vormen. Een uitdaging, zeker als je met materiaal zoals glas werkt. Maar Maud voelde goed aan wat ik wilde. Het resultaat staat nu een paar jaar in mijn woonkamer en ik heb diverse buren op bezoek gehad, die het kunstwerk van dichtbij wilden bewonderen. Wat erg prettig was, is dat Maud contacten heeft met een vakman die - als u dat wil - een passende lijst om het glas-in-lood werk maakt. Tegen een fijne, scherpe prijs.


KimKimKim

Mariet

Mijn woonkamerdeur was aan vervanging toe. Ik wilde geen standaarddeur en in mijn interieur is plaats voor licht en kleur. Toen ik dit aan de verkoper meedeelde, werd ik verwezen naar atelier Glaspracht: een goed advies! In het eerste gesprek met Maud Janssen imponeerde de vakkennis en enthousiasme van Maud. Een huisbezoek inspireerde beide partijen, waarna ontwerp (“rietstengels”), kleurenvoorstel en uitvoering/vormgeving volgden. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe deur en ook bezoekers zijn enthousiast. Mariet.


MarietMariet